Repetionsbilder

Du ser fyra kvadrater och en triangel. För mig kanske den där målningen ser ut som en glad gubbe, samtidigt som någon annan kan tycka att den ser ut som en liten stad i höstväder. Vi uppfattar konstverk helt olika! Och om man inte förstår vad en så kallad konstkritiker skriver eller säger om en tavla, är jag okunnig då? Har jag inte rätt att tycka det jag vill?

Ett gäng nyfikna killar och tjejer samlades kring olika målningar. Fantiserade och gav ibland väldigt tydliga motiv helt nytt liv. Vi gjorde det med improvisationer, också i dansform.

Föreställningen Art växte fram. Här har vi blandat rent ”hitte-på” i form av vår egen fantasi, med fakta om konstnärer och konstverk.

Resultatet är det här collaget. Under tiden vi har arbetat med Art, har vi bara blivit mer och mer nyfikna. Det finns mängder av fantastiska bilder, historier och människor som vi inte får plats med i den här föreställningen. Det får bli en annan gång!

En av Charlies Teaters grupper sätter nu upp den konstnärliga föreställningen art! Förutom skolföreställningar bjuder vi nu också in till två offentliga föreställningar.

Var: Västergötlands Museum , Skara

När:lördagen den 25 februari kl 14

      söndagen den 26 februari kl 14

Biljettpris:
50 kr/st vuxna
20 kr/ st studerande
Charlies Teater har swish
Vi samarbetar med Studieförbundet Folkuniversitetet